Artistit

Tiktakin Petra!

Ainakin yhden lahtelaisräppärin sydämen valloittanut Vain elämää -tähti haluaa sekoittaa sun maailmaa tarjoilemalla uskomattoman kattauksen niin vanhoja kuin uusiakin hittejä! Hurmaava Petra tekee harvinaisen ja ainutlaatuisen vain Lahteen suunnitellun Petra – Poppia & Tiktakkia -keikan. TÄMÄ TILAISUUS EI TOISTU!

 

Portion Boys

Pohjalais-pirkanmaalainen dance pumppu, joka single toisensa jälkeen hallitseen suomen sporify listoja! Ota Sierra alle, ajele Nevadan sijasta Lahden torille ja ota vaikka vaimolta Karjala takaisin!

 

Waldo’s People

Suomidancen kummisetä, joka ysärin jälkeen kasasi ympärilleen kokonaisen possen! Euroviisutkin nähnyt konkari tarjoaa takuuvarmasti näyttävän shown, joka jää mieleen pitkäksi aikaa! I don’t wanna lose control!

 

Hausmylly

Liki kolmekymppinen järkäle, joka ei iästään huolimatta ikinä aikuistu! Kaikkien tuntemat ysärilekat “Ikävä lokakuu” & “Maailman reunalla”  kuulostavat paremmilta kuin koskaan sillä mukana syksyn keikoilla huippu Lahtelaissolisti Mari Varjovirta!

 

Chorale

Suomen ehkä tunnetuin millenniumin alun dance pumppu tekee näyttävän paluun, ja kuulostaa paremmalta kuin koskaan ennen! Retroperjantai on tällakertaa lauantaina joten älä jää yksin Univiidakkoon!

 

Matti Airaksinen

Hei ihminen! Eläköitynyt ysärikuningas Parta Matti on näinä päivinä harvinaista herkkua isoilla lavoilla, mutta meidän kaikkien iloksi hän heittää Lahdessa setillisen timanttista jyystöä!

 

Tauski

Mies, jota rakastavat niin suomen kansa kuin keltainen lehdistökin! Mittavan uran tehnyt hittinikkari, jonka “Sinä vain” sekä lukuisat muut hitit lämmittävät varmasti mieltä vaikkei keli niin tekisikkään!

 

DJ Ice K

Suomea ja suomalaisia vuosien kokemuksella tanssittanut ysäri sekä 00s DJ vastaa vieraiden viihtymisestä artistien välillä!